InterHeat - o echipa de experti cu peste 20 ani de experienta

Servicii

buildings

Management de proiect

Inter Heat vă stă la dispoziție cu servicii complexe și complete de managementul proiectului de instalații, indiferent de natura acestora, fie ele instalații sanitare, termice, electrice de curenți tari sau slabi și automatizări.

AFLA MAI MULT
residental

Automatizari & Cladiri inteligente

Inter Heat proiectează și implementează cu succes sisteme complexe și complete de automatizare industrială și rezidențială, integrare inteligentă a diverselor echipamente, dar și sisteme de gestiune pentru clădiri inteligente.

AFLA MAI MULT
installation

Mentenanta & Service

Inter Heat oferă servicii de service și mentenanță pentru toate tipurile de sisteme și instalații sanitare, instalații de încălzire, instalații electrice și automatizări.

AFLA MAI MULT
testimonial-3

Comercializare & Montaj echipamente

Inter Heat vine în sprijinul dumneavoastră și pune la dispoziție servicii de comercializare și montaj echipamente și materiale pentru instalații sanitare, instalații de încălzire, electrice și automatizări.

AFLA MAI MULT
testimonial-1

Audit & Consultanta tehnica

Inter Heat oferă soluția cea mai potrivită pentru diversele provocări din domeniul instalațiilor sau pentru un proiect de succes, prin serviciile de consultanță și evaluare realizate cu ingineri care au experiență și pregătirea necesară.

AFLA MAI MULT
Benefits-Of-Hiring-Professionals-For-Installing-Radiant-Floor-Heating-System

Proiectare instalatii & Solutii

Inter Heat oferă soluții de proiectare pentru toate tipurile de instalații. Specialiștii InterHeat evaluează și stabilesc cu exactitate un diagnostic corect, indentifică zonele care necesită îmbunătățiri și furnizează soluții adecvate.

AFLA MAI MULT
×