InterHeat - o echipa de experti cu peste 20 ani de experienta

Echipa Noastra

Când lucrați cu o companie de servicii, tehnicienii de încredere sunt esențiali pentru a preveni costurile de reparații inutile și pentru a menține echipamentul funcțional la cel mai bun nivel.
La Inter Heat vă stă la dispoziție, pentru realizarea lucrărilor de instalații, o echipă de profesioniști care au o medie de vârstă de 35 de ani.
Membrii echipei Inter Heat au o experiență între 3 - 30 ani în instalații de încălzire și ventilare - climatizare, inclusiv cursuri de pregătire specială efectuate în țară și străinătate. Suntem autorizați ISCIR pentru montajul, punerea în funcțiune, test-comisioning, service și verificarea tehnică în utilizare a instalațiilor de încălzire. Specialiștii noștri sunt autorizați AGFR, societatea respectând prevederile acordului pentru F-gases și protocolul de la Kyoto pentru reglementarea gazelor cu efect de seră.
Cu Inter Heat nu va mai trebui să găsiți și să gestionați diverși contractori. În ultimii ani de zile, compania noastră a avut o creștere exponențială, în acest moment având peste 40 de angajați. Investim în mod constant în cei mai calificați tehnicieni pentru a preveni defecțiunile sau ineficiența echipamentelor, astfel încât clienții noștri să fie protejați pe termen lung.

Screenshot 2021-01-15 at 11.51.34

Cristi Mazilu

Director general si fondator

_Florin_black&white

Florin Bratosin

Director tehnic

WhatsApp Image 2021-01-18 at 13.18.05

Vlad Constantinescu

Project Manager

Andrei

Andrei Baciu

Director Service

0199-1S3A0039 (3)

Veronica Lungu

Departament Financiar

262pxX206_2

Beatrice Ionita

Administrativ

×